Bitcoin-præmier er ekstremt høje, men alligevel er folk villige til at betale

Forestil dig, at du støder på et samlerobjekt, du ønsker. Du har lavet matematikken, og du ved, at det kun er et bestemt beløb værd, men alligevel vil sælgeren have en dobbelt eller tredobbelt pris. Vil du tage det? Vil du have denne samlerobjekt nok? Når det kommer til bitcoin, er folk angiveligt så desperate efter at få fat i valutaen, at de pludselig er villige til at betale næsten alt for at føje den til deres porteføljer.

Bitcoin-præmier er gennem taget
Bitcoin, verdens største kryptokurrency efter markedsværdi, har handlet for mere end $ 23.000 i de sidste par dage. Valutaen nåede et nyt rekordhøjt niveau tidligt i sidste uge og har været på en stabil rulle i nogen tid. Det er blevet skubbet som et værdibutik og som et hækningsværktøj i de seneste dage, hvor mange analytikere hævder, at det potentielt kan holde ens penge i tider med økonomisk strid.

Dette ser virkelig ud til at komme ind i folks underbevidste sind, da de fleste bitcoinhandlere pludselig er villige til at betale latterligt høje priser for valutaen. Virksomheder som Grayscale Bitcoin Trust opkræver for eksempel præmier så høje som 34 procent på nye bitcoin-enheder, og alligevel har dette ikke forhindret virksomheden i at skabe forretning.

Faktum er, at der er utrolig meget FOMO – frygt for at gå glip af – spredt over hele det økonomiske rum. Flere mennesker ser nu alt, hvad der er kryptorelateret, som en vare eller et produkt, de simpelthen ikke kan undvære. Desuden giver køb gennem mæglerfirmaer som Grayscale folk en chance for at investere i bitcoin uden at blive udsat for store risici. Således er de pludselig villige til at betale disse latterligt høje gebyrer og priser for at få bitcoin.

James Seyffart – en Bloomberg Intelligence ETF-analytiker – hævder i et nylig interview:

Svaret er ikke så simpelt som ‚giver det mening at betale for det?‘ I et vakuum. Det giver absolut ingen mening at betale denne præmie, men jeg synes, at et niveau af præmie er berettiget, og hvis du vil have adgang til bitcoin, er der virkelig ikke bedre muligheder.

Alt i alt er bitcoin steget med mere end 200 procent siden begyndelsen af ​​året, mens virksomheder som Grayscale har set de aktiver, de administrerer, vokse med cirka 40 procent.

Nate Geraci – præsident for ETF Store – mener, at tingene stadig er for sjusket, når det kommer til BTC-handel. Folks villighed til at betale denne form for præmier antyder en enorm burst i bitcoin- og kryptoefterspørgsel, og han mener, at regeringsorganer som SEC, der løbende nægter bitcoin-børshandlede fondsapplikationer (ETF) laver en kæmpe fejl.