Præsident Trump ønskede at ‚gå efter Bitcoin‘ i 2018, afslører John Bolton

Den tidligere nationale sikkerhedsrådgiver John Boltons påstande om, at præsident Donald Trump ville „gå efter bitcoin“ i maj 2018.

Boltons nye bog beskriver en anspændt udveksling mellem præsident Trump og finansminister Sekretær Steven Mnuchin om nedbrud på kryptoaktiver.

Den tidligere nationale sikkerhedsrådgiver John Bolton sagde, at præsident Donald Trump ville ”gå efter bitcoin” i 2018

Ifølge en rapport fra Washington Examiner, der modtog en avanceret kopi af Boltons alt-bog The Room Where it Happened , ville præsident Trump slå ned på bitcoin og cryptoassets i 2018.

Bogen hævder, at præsident Trump sagde finansminister Sekretær Steven Mnuchin at lægge pres på handel og salg af bitcoin.

Rapporten lyder,

Vær ikke en handelsforhandler, „sagde Trump angiveligt, som det blev skrevet i Værelset, hvor det skete, hvoraf en kopi blev leveret til Washington Examiner.“ Gå efter Bitcoin Code [for svig].

Ifølge Bolton fandt udvekslingen sted i maj 2018 midt i en anspændt diskussion om handelssanktioner og told, der blev placeret på Kina.

Rapporten noterer sig også Trump-administrationens historie om skepsis over for cryptocurrencies, der kulminerede med frigivelsen af nye retningslinjer for handel med kryptoaktiver tidligere på året.

Mnuchin sagde i en erklæring afgivet i februar,

Vi vil sikre os, at teknologien bevæger sig fremad, men på den anden side vil vi sikre os, at cryptocururrency ikke bruges til ækvivalenten med gamle schweiziske hemmelige bankkonti.